Nerezové klapky přímé, potravinářské/mlékárenské šroubení/navařovací typ G-S
Technické parametry závitové/navařovací motýlové klapky:
- Standard: DIN
- Typ připojení: závitové/navařovací G-S
- Materiál: SS - nerezová ocel 1.4301 (AISI 304)
- Ovládání: ruční
- Materiál těsnění: VMQ (silikon –50 °C až 180 °C)
- Pracovní tlak: 0–10 bar
- Max. provozní teploty: –10 °C až +100 °C
- Sterilizační teplota: 150 °C (max. 20min)
- Těsnění závitového hrdla je součástí dodávky
Ceny jsou uváděné bez DPH
Základní informace
- Standard: DIN
- Typ připojení: závitové/navařovací G-S
- Materiál: SS - nerezová ocel 1.4301 (AISI 304)
- Ovládání: ruční
- Materiál těsnění: VMQ (silikon –50 °C až 180 °C)
- Pracovní tlak: 0–10 bar
- Max. provozní teploty: –10 °C až +100 °C
- Sterilizační teplota: 150 °C (max. 20min)
- Těsnění závitového hrdla je součástí dodávky
Oblasti použití přímé, uzavírací klapky
Farmacie, pivovarnictví, potravinářský a nápojový průmysl, mlékárenský průmysl, chemický průmysl atd.