Jsme tu pro Vás
Po - Pá 7:30 - 15:00
Nerezové potravinářské šroubení přivařovací
Vlastnosti:
- potravinářské nerezové šroubení se skládá z matice, kuželového hrdla, závitového hrdla a těsnění
- standard: šroubení jsou dodávána dle normy DIN 11850 a 11851
- materiál: nerezová ocel 1.4301 (AISI 304)
- maximální pracovní tlak: 10 bar
- pracovní teploty: –50 °C až 180 °C dle použitého typu těsnění
Charakteristika:
Šroubení je vyrobeno z nerezové oceli AISI 304. Jako těsnění naleznete v naší nabídce silikon a EPDM. Šroubení lze použít jednotlivě nebo jako celé kusy v závislosti na typu aplikace. V nabídce jsou i zaslepovací matice k potravinářskému šroubení včetně silikonového a EPDM těsnění.
Oblasti použití:
Potravinářské šroubení se používá pro připojení nerezových armatur a spojování nerezového potrubí ve vinařství, pivovarnictví, v mlékárénském a nápojovém průmyslu, výrobě potravin a ve farmacii, kde spolehlivě zajištuje bezpečné spojení jednotlivých dílů i dobrou sanitovatelnost.