Powered by Smartsupp

Těsnění pro závitové hrdlo dle DIN 11851, VMQ (silikon)

Ceny jsou uváděné bez DPH
Varianta
Kód
Dostupnost
Cena bez DPH
Počet kusů
UGS_15
skladem
0,33 €
Detail
UGS_20
skladem
0,35 €
Detail
UGS_25
skladem
0,44 €
Detail
UGS_32
skladem
0,45 €
Detail
UGS_40
skladem
0,48 €
Detail
UGS_50
skladem
0,52 €
Detail
silikon, DN65 UGS_65
UGS_65
skladem
0,96 €
Detail
UGS_80
skladem
1,00 €
Detail
UGS_100
skladem
1,20 €
Detail

Základní informace

VMQ silikonové kaučuky fungují skvěle v tepelně náročných aplikacích a vzhledem k jejich čistotě jsou zvláště vhodné pro hygienické aplikace v potravinářském, nápojovém a farmaceutickém průmyslu. Díky svým vynikajícím fyziologickýcm vlastnostem je silikon osvědčený těsnicí materiál. Vyznačuje se malými objemovými změnami a vysokou elasticitou. VMQ je výhodné v aplikacích na výrobu potravin, nápojů a přípravků pro méně agresivní média. Je třeba upozornit na maximální limity s ohledem na mechanickou pevnost a čistící procesy.

  • rozsah teplot od –50 °C do + 180 °C
  • vysoká odolnost vůči syntetickým, živočišným tukům a rostlinným olejům, glykolu, nehořlavým hydraulickým kapalinám a různým rozpouštědlům

Vhodné aplikace pro VMQ

  • zpracování živočišných a rostlinných tuků, olejů a vosků, esenciálních olejů
  • aplikace s vysokými teplotními rozsahy
  • VMQ je vhodné použít při CIP/SIP systému u nepřetržitého provozu v potravinářském, nápojovém a farmaceutickém průmyslu, s výjimkou parní sterilizace

//Upozornění:// VMQ by neměl být používán v koncentrovaných kyselinách (např. kyseliny dusičné, kyseliny mravenčí), koncentrovaných oxidačních médiích (např. kyseliny peroctové) nebo pro vody a páry nad 100 °C, estery a ethery, aromatické uhlovodíky (areny)

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".