Powered by Smartsupp

Manomètres avec séparateur à membrane - en acier inoxydable CLAMP DIN 32676 (K50.5), 100mm
-1/1,5 bar

  • Code: PG221M50-S1F-1.5
  • Poids: 1,20 kg

*** NOT TRANSLATED ***

Variante
Quantité
2 845,00 Kč
Les prix sont indiqués hors TVA
SUR LE STOCK

Informations de base

  • Materiál pouzdra SS - DIN 1.4301 (AISI 304), mechanismus DIN 1.4301 (AISI 304),materiál připojovacího závitu a Bourdonovy pružiny DIN 1.4401 (AISI 316).
  • Připojovací závit je navařen metodou TIG.
  • Náplň: Standardně je dodáván s glycerínovou náplní (ochrana proti provozním rázům).
  • Kryt ciferníku: tvrzené sklo
  • Rozsah: -1 až 1.5 bar
  • Spodní připojení, závit G1/2“ BSP
  • Rozměr číselníků DN 100
  • Provozní teplota okolí: -40 °C až 60 °C
  • Teplota média: -20 °c až 200 °C
  • Splňují požadavky EN 837-1, třída přesnosti CL 1.0 %

Technické parametry membránového oddělovače DCS301

  • Připojení DIN CLAMP DN 40 (límeček 50,5 mm), Tri clamp standard DIN 32676
  • Závit vnitřní BSP 1/2"
  • Materiál oddělovací membrány: DIN 1.4404 (AISI 316L), Ra≤0.8 µm
  • Materiál CLAMP oddělovače: DIN 1.4301 (AISI 304)
  • Náplň oddělovací membrány: s ohledem na aplikaci a požadavky zákazníka
  • Membrána navržena na tlakový rozsah: 0–60 bar
  • Provozní teploty: -45 °C …150 °

Montáž tlakoměru (manometru) s oddělovací membránou

Připojení se provádí za pomocí CLAMP objímky a silikonového těsnění s daným CLAMP protikusem. Manometry musí být odvzdušněny pomocí odvzdušňovací zátky (viz štítek na měřidle). Dotahování manometrů je nutno provádět vždy pomocí příslušného klíče, nikdy ne pouzdrem manometru.

Nous nous soucions de votre vie privée

Nous avons besoin de votre consentement pour l'utilisation de cookies afin que nous puissions mieux personnaliser le site Web pour vous et le rendre plus facile à utiliser. En cliquant sur le bouton "J'accepte", vous acceptez l'enregistrement de cookies dans votre navigateur, grâce auxquels vous pourrez utiliser au maximum le potentiel du site. Les détails peuvent être trouvés sur la page "Informations sur les cookies".